top of page
Buscar
  • cotesbaixes

L'IES Cotes Baixes obté el major import de la Comunitat Valenciana en el programa d'ajudes ‘Acredita

L'IES Cotes Baixes ha obtingut el major import dins de les ajudes ‘Acredita’ atorgades per la Generalitat Valenciana als centres educatius del territori autonòmic. Amb un total de 62.400 euros el centre alcoià podrà realitzar les proves del procediment d'acreditació de competències en les set famílies professionals en les quals imparteix cicles formatius. La quantia atorgada serà destinada a material fungible per a executar les proves pertinents dins del procés d'acreditació, així com l'adequació de nous espais per a la realització d'aquestes.

Amb aquesta línia d'ajudes l'IES Cotes Baixes participa en el procés que la Generalitat Valenciana ha convocat amb l'objectiu d'afavorir a aquelles persones que han desenvolupat una activitat laboral i no tenen titulació. A més, una vegada realitzat el procés, el centre orientarà a les persones que obtinguen Títol de Formació Professional o el Certificat de Professionalitat perquè continuen la seua formació i realitzen alguns dels graus que s'imparteixen en el centre educatiu alcoià.



A través d'aquest procés es podran acreditar unitats de competència que formen part d'un Títol de Formació Professional o d'un Certificat de Professionalitat.


El cap d'estudis d'FP de l'IES Cotes Baixes, Miguel Ibars ha explicat que “hem treballat molt perquè totes les famílies professionals que té el nostre centre pogueren accedir a aquesta línia d'ajudes per a realitzar el procés d'acreditació”. Ibars assenyala que “efectivament, som el centre que més quantia ha rebut ja que som en el qual més famílies professionals han participat per a acreditar les competències professionals. Això ens permetrà adequar les proves en cadascun dels cicles al nivell corresponent i continuar millorant els diferents espais de l'institut. Es tracta d'una molt bona notícia ja que, a més de facilitar els recursos per a l'aprenentatge de l'alumnat, servirà com a focus d'atracció per als que vulguen acreditar la seua experiència i competències que puguen continuar formant-se en el nostre centre una vegada finalitzat el procés d'acreditació; volem continuar fomentant els nostres cicles i famílies professionals, i continuar preparant bons treballadors per al futur”.


Les persones que vulguen iniciar el procés d'acreditació han de complir uns requisits, tant a nivell d'edat, hores treballades o formació no formal, segons el nivell de les unitats de competència al qual vulguen concórrer i sol·licitar el procés mitjançant els tràmits (https://ceice.gva.es/es/web/cualificaciones-profesionales) exigits per la Generalitat Valenciana dins d'aquest programa.


76 visualizaciones0 comentarios
bottom of page