top of page
Bandera-Unión-Europea.jpg

ERASMUS+

Erasmus + vol millorar la qualitat de la Formació Professional a Europa, oferint als alumnes, als professors i al personal que imparteix ensenyaments de Formació Professional Bàsica, Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior, oportunitats de Mobilitat per a l'Aprenentatge per a realitzar estudis i pràctiques en l'estranger. A més, ajudarà a les institucions de Formació Professional a crear Associacions Estratègiques amb altres organitzacions i empreses i a establir així relacions sòlides amb el món laboral. En general, contribuirà a millorar les possibilitats d'ocupació i les habilitats personals i, d'aquesta manera, a potenciar la competitivitat de l'economia europea. 

Com a centre de FP de la nostra Ciutat ,  i com a conseqüència de que Alcoi està integrada en la red de la Xarxa FP Europea, treballem conjuntament amb l'Ajuntament d'Alcoi amb  l'objectiu de que el nostre alumnat puga fer l'Erasmus a un país europeu que estiga associat a la Xarxa FP Europa, a continuació indiquem l'enllaç per més informació: 

 

http://www.xarxafp.org

La Comisió Europea ha concedit a l'IES Cotes Baixes l'aprobació de la Carta Erasmus d'Educació Superior (ECHE) per a tota la duració del programas Erasmus+ 2021-2027. La Carta ECHE constitueix un marc general de qualitat de les activitats de col·laboració europea i internacional que tot centre d'educació superior podrà dur a terme en el marc del Programa Erasmus+.

Més informació Erasmus+: http://sepie.es/

Carta Erasmus

Erasmus Charter for Higher Education (si
Erasmus Charter for Higher Education (si
Erasmus Charter for Higher Education (si
bottom of page