top of page
Buscar
  • cotesbaixes

L'IES Cotes Baixes celebra la XII edició de les Jornades d'FP

L'IES Cotes Baixes d'Alcoi celebra les seues XII Jornades Tècniques d'FP amb un complet programa d'activitats que dona a conéixer l'àmplia oferta de cicles formatius del centre i acosta a l'alumnat al sector empresarial per al qual s'està preparant.



Una setmana per a reivindicar l'important paper de la Formació Professional en la societat actual i per a analitzar les claus del futur pròxim de la FP que li permeten alinear-se amb les necessitats del mercat laboral i la digitalització de la indústria. En el marc de les jornades, l'alumnat gaudeix d'un variat programa de ponències i activitats que en conjunt amb les trenta empreses participants en aquesta edició analitzen el futur de la indústria, així com la importància de l'evolució tecnològica i la modernització de processos.


Programa d'activitats


Per a les XII Jornades Tècniques d'FP s'ha organitzat un complet programa d'activitats i ponències amb el qual es pretén portar a la realitat de l'empresa el que els alumnes estudien en els respectius Cicles Formatius que s'imparteixen en Cotes Baixes. El fòrum es desenvoluparà fins al pròxim 27 de gener i compta amb la presència de reconeguts especialistes i empreses de cadascuna de les famílies professionals: des de Tèxtil a Fusta, passant per Mecanitzat, Automoció, Electricitat, Electrònica i Energies Renovables. També Formació i Orientació Laboral (FOL) o Comerç i Màrqueting.


58 visualizaciones0 comentarios
bottom of page