top of page
Buscar
  • cotesbaixes

L'IES Cotes Baixes registra 110 aprovats en la EBAU dels 110 alumnes que realitzaren la convocatòria

Els alumnes de l'IES Cotes Baixes d'Alcoi igual que la resta centres de la Comunitat Valenciana ja coneixen els resultats de l´EBAU 2021. El centre alcoià va presentar a la convocatòria d'enguany un total de 111 alumnes, encara que finalment una alumna no es va presentar als exàmens. Dels 110 que sí que van fer la prova de l´EBAU, 95van concórrer tant a la fase general com a la voluntària, i 15 que només van optar a aquesta última bé per a pujar nota o per haver cursat algún cicle formatiu. Del total presentat, tots els 110 han aprovat la prova, una xifra molt satisfactòria per al centre educatiu.


Els coordinadors de Batxillerat, Rosa Máñez i Lluís Oltra han destacat el gran esforç que tant l'alumnat com el propi centre educatiu han posat en la preparació tant de la prova com al llarg del curs. Gràcies a l'organització i distribució d'espais i professorat els alumnes han pogut cursar tot l'any de manera presencial i no han perdut res quant a contingut, una cosa molt important de cara a l´EBAU.


Tot això sumat a la constància i les grans dosis de treball ha donat lloc a aquests resultats, molt positius, que ha registrat el centre en aquesta edició de la prova d'accés a la universitat” ha puntualitzat Máñez.213 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page