top of page
Buscar
  • cotesbaixes

L'IES Cotes Baixes celebra les XI Jornades Tècniques d'FP

  • El programa d'activitats compta amb la col·laboració de 25 empreses i entitats i es podrà seguir de forma presencial i online, a més d'ampliar horaris per a facilitar la participació

  • El cicle superior de Disseny Tècnic en Tèxtil i Pell mostrarà en la Fira “INTERGIFT” de Madrid el treball de l'alumnat i es realitzaran xarrades i connexions en directe amb l'Institut i centres de la família de Tèxtil i Pell, així com, entitats i persones interessats en l'especialitat

L'IES Cotes Baixes d'Alcoi celebra del 28 de gener al 4 de febrer les seues XI Jornades Tècniques d'FP amb un complet programa d'activitats en el qual es donarà a conéixer diferents xarrades tècniques pertanyents a l'àmplia oferta de cicles formatius del centre, a més d'acostar a l'alumnat al sector empresarial per al qual s'està preparant. Una edició que enguany combina ponències en format presencial i virtual, en diversitat d'horaris, en torn de matí i vesprada, per a facilitar la participació de l'alumnat del centre. Un total de vint-i-cinc empreses i entitats col·laboren amb el centre per a realitzar aquest cicle que té com a objectiu analitzar el futur de la indústria, així com la importància de l'evolució tecnològica i la modernització de processos, a més de la rellevància de la formació professional a hora d'accedir al mercat laboral.


El cap d'estudis d'FP, Rafa Albero destaca que “aquesta setmana té objectius molt clars. Volem que, mitjançant la implicació de professionals en aquestes formacions, l'alumnat s'acoste al sector empresarial i escolte de primera mà les necessitats reals de l'empresa. De la mateixa manera, podran conéixer l'evolució i els canvis que s'estan produint en les indústries i que estan marcant el present, però que són part del futur, un futur del qual molts dels nostres alumnes seran part. D'altra banda, volem que el sector empresarial es continue implicant amb el centre i d'aquesta manera que alumnes i empreses es relacionen”, així mateix, destaca que “el més important és sens dubte reivindicar la importància de la Formació Professional per a la societat i la col·laboració entre empreses i Institut que fa possible tindre un contacte permanent en l'àmbit empresarial i acadèmic”.


En aquesta XI edició es posaran sobre la taula diverses experiències emprenedores, modernització de processos, evolució de materials, nous sistemes de producció i consum, noves tecnologies, digitalització i comunicació, així com altres més específiques relacionades amb les famílies professionals de Fusta, Mecanitzat, Comerç, Electricitat, Energies Renovables, Automoció i Tèxtil.


Formació entre Madrid i Alcoi


A més, la setmana pròxima el cicle superior de disseny Tècnic en Tèxtil i Pell de l'IES Cotes Baixes estarà present en la Fira “INTERGIFT” que se celebrarà en IFEMA (Madrid). Aquesta convocatòria se celebra alhora que “MOMAD” i la “MERCEDES FASHION WEEK”, en ella el departament de Tèxtil i Pell mostrarà els treballs de l'alumnat, realitzarà tallers pràctics d'impressió digital, estampació per sublimació, anàlisi de fibres tèxtils i disseny jacquard.

També mostrarà el projecte d'innovació educativa que es realitzarà en el centre en col·laboració amb AEG Escola d'Innovació Professional de Sant Sebastià sobre Economia Circular, reciclatge i impressió 3D.


És per això que les xarrades que aquest cicle té previstes dins de les XI Jornades Tècniques d'FP se celebraran des del certamen madrileny. A més, es realitzaran connexions en directe des de l'estand.


Des del departament del cicle agraeixen a les empreses que han col·laborat amb l'aportació de material i logística perquè la seua assistència a la cita madrilenya siga la setmana vinent una realitat.

151 visualizaciones1 comentario

1 Comment


Alfie Solomons
Alfie Solomons
Dec 19, 2022

A geofencing app tracker est un excellent moyen de garder un œil sur ce que quelqu'un dit sur Facebook sans avoir à être sur Facebook tout le temps. Il existe plusieurs façons de procéder, mais l'une des plus populaires consiste à utiliser un site Web appelé www.eyezy.com.fr. Ce site Web vous permet de voir tous les messages qui ont été envoyés et reçus sur Facebook, ainsi que la date et l'heure auxquelles ils ont été envoyés. Pour utiliser le site Web, entrez simplement le nom de la personne que vous souhaitez suivre et le site Web vous montrera tous les messages qu'elle a envoyés et reçus. Vous pouvez également voir la date et l'heure d'envoi du message, ainsi que le…

Like
bottom of page