top of page
Buscar
  • cotesbaixes

L´alumne Emilio Breviá guanya les “Skills Comunitat Valenciana” en Tecnologia del Automòbil

L’alumne del Grau Superior d'Automoció de l´IES Cotes Baixes, Emilio Breviá Serrano, ha guanyat les “Skills Comunitat Valenciana” de l'especialitat Tecnologia de l'Automòbil celebrades a les instal·lacions del Centre Educatiu de Xest.


Els campionats Skills posen a prova les habilitats i coneiximents dels alumnes dels cicles formatius de FP, i en el cas de tecnologia de l'automòbil tenen que resoldre problemes i avaríes de set sistemes mecànics i electrònics diferents de l'automòbil.

Aquesta victòria posibilita que l'alumne passe a la següent etapa de les Skills que se celebrarà a Madrid al mes de març de 2022, on es posaran a prova novament les habilitats del campió valencià enfrontant-se a la resta de guanyadors autonómics.


Des del centre volem donar l'enhorabona al nostre alumne Emilio, que s'ha format al nostre centre des de que va començar en els estudis de l'ESO, va iniciar la seua vocació a la nostra FP Bàsica, va continuar els estudis al grau mitjà d'Electromecànica i ara està acabant els estudis de grau superior d'Automoció.

Per la seua part, el director de l'IES Cotes Baixes, Fernando Sansaloni ha ressaltat que “aquestes trobades permeten que els alumnes mostren les seues habilitats i sobretot que posen en pràctica una vegada més l'aprés en el centre. El nostre sistema d'ensenyament inclou aquest tipus de pràctiques i reptes pel que el nostre alumnat està completament acostumat i prova d'això són els resultats obtinguts.”.

125 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page